Pirmā picu pavārgrāmata Ooni: Gatavošana ar uguni ir sarakstījuši Ooni līdzdibinātāji Kristian Tapaninaho un Darina Garland, lai dalītos ar savu stāstu, receptēm un iedvesmu lieliskai gatavošanai brīvā dabā. Izbaudiet ēdiena gatavošanas ar uguni skaistumu un mūsu iecienīto Ooni. ēdieni, kurus iedvesmojis laiks, kas pavadīts, dzīvojot un strādājot Somijā, Londonā un Skotijā. Pica ir Ooni centrā, tāpēc pavārgrāmata ir pārpildīta ar svaigām idejām neapoliešu stila picām, un tā sākas ar nodaļu “Klasika”, kur mēs iepazīstināsim jūs ar fantastiskas picas pagatavošanu Ooni veidā. Pēc tam dodieties kopā ar mums vēl trīs nodaļās, lai izpētītu Kristiana saknes Somijā— padomājiet par svaigām zivīm no ezeriem, dārzeņu novākšanu un cepšanu tieši no dārza un svaigu cepšanu. maizes — un uz Londonas, pilsētas, kurā Ooni tika izgudrots, rosīgajiem un ielu pārtikas ietekmētajiem ēdieniem. Visbeidzot, grāmata noslēdzas ar nodaļu par Skotiju, kur tagad atrodas Ooni štābs un kurā tiek pasniegtas maltītes spirta tās pārsteidzošās kalnu un piekrastes ainavas. Ooni: Ēdienu gatavošana ar uguni ir izstrādāta, lai palīdzētu jums maksimāli izmantot Ooni pieredzi neatkarīgi no tā, vai gatavojat savā dārzā, kempingā, pludmalē vai visur, kur jūs ved vējš. Specifikācijas
Izmēri: 220mm x 270mm x 22mm
Lapas: 232
Pieejams tikai angļu valodā"