Kokvilnas auklu izmanto kulinārijā pie augstām temperatūrām. Kokvilnas aukla raksturojas ar teicamām mehāniskām un antistatiskām īpašībām, termostabilitāti un mērenu hidroskopiskumu. Kokvilnas auklas un virves izcili tur mezglus un neirst griezuma vietās. Laba izturība pret sārmainiem šķīdumiem un organiskajiem šķīdinātājiem. Zema UV pretestība. Auklas garums 100 m.
Šī vietne izmanto sīkfailus (cookies.), lai nodrošinātu optimālu saturu un pielāgotu vietni. Jūs varat pārvaldīt sīkfailus (cookies.), mainot pārlūkprogrammas iestatījumus. Turpinot izmantot vietni, nemainot iestatījumus, jūs piekrītat, ka mēs izmantojam sīkfailus (cookies.). Vairāk informācijas tīmekļa vietnes noteikumos par Konfidencialitātes politiku.